Кошик
74 відгуків
Обробка замовлень здійснюється в будні дні 10:00-17:00
+380956875193
+380956875193
+380662028695
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Діетаноламін

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: НХ-1331НХ46

90 грн./кг

Показати всі оптові ціни
+380503297878
  • +380956875193
    Надежда Гл. менеджер
  • +380662028695
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Діетаноламін
Діетаноламін
90 грн./кг
В наявності
Купити
+380503297878
  • +380956875193
    Надежда Гл. менеджер
  • +380662028695
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Діетаноламін (ДЕА) – це органічної природи матеріал з класу аминоалкоголей, розчинник, добавка, що регулює кислотний баланс, володіє потужними лужними властивостями. Зовні представляє собою густе прозоре рідке речовина маслянистої консистенції без будь-яких додаткових механічних компонентів. Колір або відсутня, або спостерігається жовтуватий відтінок. Запах – специфічний амінні. При поєднанні з водою змішується в будь-яких пропорціях. Має властивості, характерні сильним підстав. Отримання відбувається при впливі нітриду водню на хлоргидрин етиленгліколю або в результаті компонування аміаку і окису етилену. Молярна маса – 105,14 г/моль, щільність – 1,0966 г/см3. Формула: (HOCH2CH2)2NH.

Діетаноламін – це з'єднання, необхідне для:

– техніки (є емульгуючим компонентом і ПАР);

– газоочисних робіт, зокрема, для очищення природного газу, для вилучення ЗІ2 з топкових газів при створенні сухого льоду (виконує роль сорбенту);

– аграрного комплексу (входить до складу гербіцидів і композицій, призначених для знищення рослин);

– деревообробки;

– створення иминов;

– промислового синтезу ліки таурину (виступає сировинним компонентом);

– виготовлення миючих засобів і матеріалів, що інгібують корозію;

– виробництва косметики (мила, в тому числі рідкого, шампунів, бальзамів для волосся, пін для ванн і зволожуючих кремів) в якості емульгатора, оскільки дозволяє створювати рівномірної консистенції суспензії з інгредієнтів, які змішуються один з одним погано або не змішуються взагалі. Плюс стоїть на сторожі розшарування в процесі зберігання косметичних засобів. Як ПАР підвищує утворення піни, покращує якість продукту і запобігає пенорасслаивание, сприяє очищенню і знежирення. Як pH-регулятора подовжує терміни зберігання продукції краси і забезпечує підвищений комфорт для шкірних покривів людини, який цією продукцією користується. При цьому в чистому вигляді в косметику ДЕА практично не вводиться.

Основні
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
ВиробникУкрвторгресурс
  • Ціна: 90 грн./кг