Кошик
477 відгуків
Обробка замовлень здійснюється на протязі 24 годин
+380 (97) 531-11-33
+380 (66) 202-86-95

Казеїн

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: НХ-1331НХ92

450 ₴/кг

Показати всі оптові ціни
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Казеїн
Казеїн
450 ₴/кг
В наявності
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Казеїн (лат. caseus — сир) — складний білок, що утворюється з попередника казеїну — казеїногену під час стулення молока.

Казеїн (катеоноген) є в молоці в зв'язаному вигляді як сіль кальцію (казент кальцію). Згортання казеїну в молоці відбувається під дією протеолітичних ферментів сичужного соку (сир), кислот, що виробляються молочнокислими бактеріями (трог), або у разі прямого додавання кислот (технічний казеїн).

Казеїн (катеїнген) є одним з основних білків молока, сирів, сиру та інших молочних продуктів поряд із сироватковими білками (альбумінами та ін.). Вміст у коров'ячому молоці — 78-87% від усіх білків. Вміст у зрілому грудному молоці жінки — 40%, на початку лактації — істотно менший. Казеїн не міститься в крові та в молочній залозі синтезується з вільних амінокислот крові. Так само, як і будь-який інший білок, казеїн руйнується під час термічного оброблення, але він набагато термостійкий. Для його коагуляції необхідне витримка за температури 130 градусів Цельсія.
Основні
Країна виробникУкраїна
Концентрована формаНі
Користувацькі характеристики
ВиробникУкрвторгресурс
  • Ціна: 450 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner