Кошик
104 відгуків
+380956875193
+380956875193
+380662028695
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Триэтаноламин

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: НХ-1331НХ286

95 грн./кг

Показати всі оптові ціни
+380503297878
  • +380956875193
    Надежда Гл. менеджер
  • +380662028695
    Надежда Гл. менеджер
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Триэтаноламин
Триэтаноламин
95 грн./кг
В наявності
Купити
+380503297878
  • +380956875193
    Надежда Гл. менеджер
  • +380662028695
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Триэтаноламин  — важная составляющая практически половины косметических средств. 

Вязкая жидкость добавляет в продукт полезные свойства. Она позитивно влияет и на внешний вид товара.

Изначально триэтаноламин имеет достаточно специфический запах. Но в процессе обработки он уходит.

Средство без проблем растворяется даже в холодной воде. Его подмешивают в изделия из мыла. Кроме этого добавляют в шампуни, пену для ванной и тд , а также смешивают в духи.

В промышленности триэтаноламин позволяет смягчить каучук.

Незважаючи на складну назву, речовина відомо будь-якій господині, адже його додають мийні засоби.

Завдяки триэтаноламину активні компоненти з ще більшою легкістю усуває жир, наліт і бруд.

Основні
Країна виробник  Україна
Користувацькі характеристики
ВиробникУкрвторгресурс
  • Ціна: 95 грн./кг