Кошик
477 відгуків
Обробка замовлень здійснюється на протязі 24 годин
+380 (97) 531-11-33
+380 (66) 202-86-95

Полісорбат 80

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: НХ-1331НХ496

127 ₴/кг

Показати всі оптові ціни
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Полісорбат 80
Полісорбат 80
127 ₴/кг
В наявності
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Твін — 80 (Індія, Італія). Неіоногенний ПАР є емульгатором і співлюбілізатором (розчинником) жирів, ефірних і запашних (віддушків) олій у складі косметичних засобів на водній основі, у засобах для догляду за шкірою і волоссям. Покращують ковзання й пом'якшують шкіру. 
Добре розчинимо в рослинних оліях. У поєднанні з базовими рослинними оліями полісорбат 80 створює гідрофільну олію, яку можна використовувати для ванн, душу або як масажну олію, що легко змивається водою.
Твін 80 (Полісорбат 80, поліетилен гліколь сорбіт моноолеат) застосовується в медицині та фармацевтиці, сільському господарстві та рослинності, як-от стимулятор смоловиділення та каллюсоваутворення, у косметології, у харчовій промисловості та ін.
Основні
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
ВиробникУкрвторгресурс
  • Ціна: 127 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner