
Натрий изоаскорбинат
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: НИ
+380503297878
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Ізоаскорбінат натрію (ериторбат натрію, харчова домішка Е316) являє собою кристали білого кольору, майже не мають запаху. У харчовій промисловості домішка Е316 переважно використовується як антиокислювач. З погляду хімії ізоаскорбат натрію це натрієва сіль ериторбової кислоти. Хімічна формула ізоаскорбата натрію: C6H7NaO6. Отримують домішку Е316 з кислот і їдкого натра. Також ізоаскорбат натрію може бути отриманий із природних джерел (цукрова буряк, цукрова тростина, кукурудза) під час виробництва цукру. Ізоаскорбат натрію здатний сповільнювати процеси окислення органічних сполук. У харчовій промисловості домішка Е316 також використовується як підкислювач, стабілізатор забарвлення й регулятор кислотності. Застосування добавки Е316 у продуктах дає змогу збільшувати їх термін придатності в кілька разів. Завдяки антиокислювальним властивостям ізоаскорбата натрію, домішка Е316 зберігає свіжість і аромат продуктів, запобігаючи утворенню в них канцерогенних нітрозамінів. Найбільш широко добавку Е316 використовують у кондитерській, хлібопекарній та олійній промисловостях. Також антиокислювач Е316 застосовують у м'ясній промисловості та під час виробництва ковбаси, для стабілізації фарбування м'ясної продукції. Нерідко ізоаскорбат натрію використовується у виноробстві, під час приготування пива, соусів, безалкогольних напоїв. Крім того, добавка Е316 може використовуватися для запобігання потемнінню овочів і фруктів.