Кошик
477 відгуків
Обробка замовлень здійснюється на протязі 24 годин
+380 (97) 531-11-33
+380 (66) 202-86-95

Карнаубський віск

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: КВ

65 ₴/кг

Показати всі оптові ціни
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Карнаубський віск
Карнаубський віск
65 ₴/кг
В наявності
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Карнаубський віск (бразильська воск, пальмовий воск) — віск з листя пальми Copernicia cerifera, , що росте в північно-східних штатах Бразилії Піауї Сеара и Риу-Гранді-ду-Норти. Зареєстрований в якості харчовий добавки Е903.

Віск зазвичай постачається в виде твердих жовто-бурих пластівців
Карнаубський віск — самый твердий и тугоплавкий (температура плавлення +83...+91 С) з восков рослинного и тварини походження. Він не токсичен, тому широко застосовується для створення глянсових покрытий в автомобільному воске, лаке для обуви, зубних ниток, харчових продуктів, таких як цукерки, яблука (які мають вигляд, як відполіровані), засобах для полірування, воске и лаке для дерев'яного підлоги и мебели и д. Він є основним інгредієнтом в поєднанні з кокосовим олією в воске для серфінгу. Через своїх гіпоалергенних и пом'якшувальних властивостей, а також свого блиску, карнаубський віск застосовується в якості інгредієнта для багатьох косметичних складів, де він використовується в якості загусника в губної помаді, підводці для очей, туші, тінях, різних препаратах по уходу за кожей и волоссям и т. до. Також використовується в медицине, як покриття лікарських препаратів в форме таблеток.
Основні
Країна виробникУкраїна
Тип воскуТвердий
Користувацькі характеристики
ВиробникУкрвторгресурс
  • Ціна: 65 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner